Mesaj Sayısı : 162 Yaş : 30 Nerden : istanbul ruh halin : Kayıt tarihi : 07/09/08
Konu: sen birtanesinn Perş. Eyl. 11, 2008 4:07 am
sen birtanemsin....
Herkesin sevgilisi olur .. herkesin aşkı olur .. herkes mutlaka birine seni seviyorum der .. kimi hisseder kimi hissetmez ne fark eder ki .. o iki kelime çıkar bir kere insanın ağzından .. sevmek güzel şey .. hele seni sevmek daha bir güzel .. tüm yalnızlıklarımın ortasında yeşeren bir çiçektin .. adını Umut koydum .. umut’mmm sayesinde mutluluklarım oldu .. sevdam oldu .. ve en önemlisi de umut’mmm sayesinde kos kocaman bir BİRRRTANEMMMMMM oldu .. kalbimin sahibine aşkım sevgilim canım gibi basit sözler söylemek istemiyorum ... kalbimin sahibine BİRRTANEMM demek istiyorum .. bir insanın aynı anda 10 tane aşkı olabilir .. sevmeden seviyorum da diyebilir .. özlemeden özledim de diyebilir .. ama insan hissetmeden sevdiğini BİRRTANEMM diyemez .. bu zamana kadar çok aşkım oldu yani gerçeklikten uzakta çok yalanım oldu .. iyi ki de olmuşlar .. onların yalanları sayesinde senin gerçeklerini anladım .. senin sevgini hissettim .. ve seni taparcasına sevdim .. sen yüreğimin sahibi canımın içi gözümün nuru mutluluk kaynağım hayatımın erkeği sevdiğim aşkım her şeyimsin .. ama tüm bunlar bir yana SEN BİRRRTANEMSİNNNNN .. umut’mmm seni çok seviyorum!!!!!!!
Admin
Konu: Geri: sen birtanesinn Perş. Eyl. 11, 2008 9:04 am
çok güzel sağol..
muroo Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 84 Yaş : 34 Nerden : antalya Lakap : muroo ruh halin : Kayıt tarihi : 09/09/08
Konu: Geri: sen birtanesinn Cuma Eyl. 12, 2008 6:26 pm