Eğlence ve Bilgi Platformu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eğlence ve Bilgi Platformu Hoşgeldin; Misafir !
Senin Toplam 0 Mesajın Var.
Son Üyemiz : https://bilgili.forumdizini.com/u30
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Lincoln depremi

2 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Erkek
Lakap : Learned
ruh halin : Lincoln depremi Karisi10

Lincoln depremi Empty
MesajKonu: Lincoln depremi   Lincoln depremi I_icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 8:26 pm

Lincoln depremi D3e3fe11
Son dönemde büyük bir çöküntü yaşayan Brezilyalı oyuncu, "Bu eleştirileri hak etmiyorum. İstemiyorlarsa giderim" dedi.

Bu sezon da beklentileri karşılayamayarak büyük eleştiri alan Cassio Lincoln sonunda isyan etti. Brezilyalı yıldız, tepkileri hak etmediğini söyledi. Denizlispor maçında taraftarların tribüne çağırmamasıyla başlayan restleşme Steaua Bükreş ile oynanan rövanş karşılaşması ile devam etmiş ve son alarak başkan Adnan Polat, Lincoln'e
yüklenmişti. Polat, Lincoln'ün arzulanan seviyede olmadığını belirterek "Kendisini toparlamalı" demişti.

SERT OYNUYORLAR
Dozajı her geçen gün artan eleştirilerin ardından düşünceli haliyle dikkat çeken oyuncu, ayrılabileceğinin sinyallerini vermeye başladı. Elinden geleni yapmaya çalıştığını belirten Lincoln, "Sahada sürekli darbe yiyorum. Bu da yetmezmiş gibi her kötü sonuç bana bağlanıyor. Bu eleştirileri hak ettiğime inanmıyorum. Teklifler var. İstemiyorlarsa söylesinler giderim" diye konuştu.
http://www.bilgiliyiznet.tr.gg
muroo
Aktif Üye
Aktif Üye
muroo

Erkek
Lakap : muroo
ruh halin : Lincoln depremi Keyifs10

Lincoln depremi Empty
MesajKonu: Geri: Lincoln depremi   Lincoln depremi I_icon_minitimePerş. Eyl. 11, 2008 10:22 pm

paylasımın için tesekurler

Lincoln depremi
1 sayfadaki 1 sayfası